To give anything less than your best
is to sacrifice the gift
- Steve Prefontaine -

Hvem er Kjetil Foss Angeltvedt?

Jeg er tidligere toppidrettsutøver innen mellom- og langdistanseløping. Min store lidenskap er løping og alt som har med utholdenhetstrening å gjøre. De siste årene har jeg trappet ned satsingen grunnet operasjon/skader og fokusert mer på styrke for å utvide min horisont som coach og personlig trener. Mitt hovedfokus fremover er å rehabilitere meg tilbake til igjen til løping, bygge opp grunnstyrken og bli en bedre roer (Concept2).

Jeg har nylig tatt en bachelorgrad i ergoterapi, og gjennom denne utdannelsen har jeg fått variert jobberfaring fra helsevesenet ved blant annet hjerneslagsrehabilitering, psykiatri og demens. Kartlegging, personlig tilrettelegging og tilpassing er en stor del av ergoterapifaget og dette tar jeg med meg inn i jobben som coach for å gi kundene mine best mulig resultater.

Gjennom jobben som personlig trener ved Sats fra 2010-2014 har jeg over 1000 timers arbeidserfaring, og gjennom webcoaching.no har jeg fulgt opp kunder med varierte målsettinger. Det er alt fra å kunne løpe et maraton sammenhengende, sette personlig rekord på 3000m, til å klare sin første pullups.

  • Jeg krever mye av kundene mine, og forventer det samme tilbake.
  • Jeg er strukturert i min treningsfilosofi, men er tilhenger av å ikke følge ett program slavisk, men lytte til kroppen og justere treningen etter dagsform og totalbelastning.
  • Jeg brenner like mye for en som vil til OL, som for en som vil løpe maraton for første gang i sitt liv.
  • Jeg tror på tett oppfølging og blir personlig engasjert i hver eneste kunde, dine mål blir våre mål.
Ta kontakt
Utdannelse
Erfaring
Meritter