To give anything less than your best
is to sacrifice the gift
- Steve Prefontaine -

Omtaler

Linda Hagen
Linda Hagen

Jeg har vært så heldig å hatt Kjetil som løpe coach i 8 måneder. Jeg begynte å løpe for noe år siden, uten egentlig å kjenne kroppen min skikkelig. Men etter at Kjetil begynte som min coach, har jeg lært å løpe etter puls. Noe som virkelig har gitt resultater. Jeg syns der var vanskelig i starten, da bena ville løpe fortere enn det «Kjetil tillat», siden jeg måtte holde meg innforbi de ulike sonene. Men etterhvert som tiden har gått, og jeg har fått vedlig gode råd og oppbacking på veien, kjenner jeg kroppen, og vet hvor jeg skal ligge for ikke å bli stiv. Jeg trenger ikke lengre kikke på pulskokka hele tiden, for å se om jeg holder meg innenfor de pulssoenen jeg skal.

Kjetil har stilt opp både på mail, sms og telefon. Aldri har jeg vært borti en coach som virkelig bryr seg så mye om kundene sine. Jeg har fått konstruktive tilbakemeldiger og motivasjon på veien, selv når det til tider har byttet litt i mot.

Tusen takk for all den gode hjelpen. Du er en sann inspirasjon og motivator.

Tusen takk for sammarbeidet for denne gang.

Du har mine beste anbefalinger.

Sigrun (20)
Sigrun (20)

Etter å ha fått veiledning og treningsprogram i 6-7måneder må jeg si at jeg er svært fornøyd både med at jeg fikk hjelp til å nå målene mine, men også treningsopplegget som førte meg dit.
Jeg startet etter å hatt en treningsfri sommer og med problemer med nakken, og måtte begynne litt på scratch med å bare kunne løpe i sone 1-2 pga dette. Etter å ha fulgt Kjetil's treningsprogram i flere måneder fullførte jeg 8km testløp med bedre tid enn jeg gjorde før alt av nakkesmerter begynte.

I tillegg har Kjetil hjulpet meg med å fullføre birkebeinerrennet, og beviste virkelig hvor lett tilgjengelig han er, da det bare var å slå på tråden da jeg ønsket litt rådgivning under rennet.

Samarbeidet har ikke bare hjulpet meg å nå målene samt å bli sterkere, men også knekket koden for hvordan gjøre det og likevel føle at man har overskudd og tid til å gjøre andre ting, noe som skyldtes hans fokus på at øktene skal bære kvalitet over seg, og viktigheten av å lytte til kroppen.

Takk for alt av hjelp og løsningen som knakk koden for å løpe nærmest smertefritt og med overskudd i hverdagen- det har ikke ikke andre pt'er har klart å finne.

Magnus Midtgård (39)
Magnus Midtgård (39)
Jurist

Jeg har hatt Kjetil som personlig trener siden 2011, av og på i forhold til hvor jeg har vært i treningsopplegget mitt. Omtrent hver gang Kjetil har hjulpet meg har jeg satt nye personlige rekorder – til tross for at alderen taler for det motsatte! Han har en veldig god evne til å sette sammen treningsprogrammer som er individuelt tilpasset, og som tar hensyn til totalbelastning.

Jeg har hatt perioder i treningen min hvor motivasjonen har vært sviktende. Da har Kjetil vært løsningen. Han gir gode og fyldige tilbakemeldinger, som ikke minst er inspirerende. Han følger opp på en god måte, og svarer alltid. Servicen hans inkluderer alltid «det lille ekstra», og det føles som om han inderlig vil at man skal lykkes!

Ut over å være inspirerende og motiverende, har Kjetil sin bakgrunn som utøver på høyt nivå i tillegg til å være enormt kunnskapsrik. Jeg har prøvd ulike personlige trenere, men det er ingen jeg har møtt som jeg stoler så mye på som Kjetil. Det gjelder både løping og annen type trening. Og sist men ikke minst: Han en veldig sympatisk og positiv kar!

Jeg gir Kjetil mine varmeste anbefalinger.

Martin Fjeld (42)
Martin Fjeld (42)
Politi

Jeg er 41 år gammel og har stort sett trent styrke de siste 10 år med sporadisk ustrukturert løping. Har aldri vært særlig glad i å løpe. Er greit trent men ganske tung i kroppen. Ca 105 kg.

Jeg tok kontakt med Kjetil i forbindelse med at jeg skulle ha en 3000 m test på jobben og et testløp ca 2,5 måneder før selve løpet gikk utrolig dårlig. Jeg var da over 2 minutter bak kravet.

Kjetil gikk systematisk til verks og stilte en haug!! med spørsmål for å danne seg et bilde av hvordan jeg trente og hvor motivert jeg var for trening.

Jeg fikk raskt tilsendt noen økter og Kjetil skulle ha tilbakemelding om resultat rett etter økten. Etter hvert fikk jeg tilsendt program for en uke av gangen. Hvor jeg da sendte tilbakemelding etter endt uke og fikk nytt program i retur. Jeg fikk da også tilbakemelding på hvordan han syns øktene mine var gjennomført og om jeg burde gjøre noe annerledes.

Programmet jeg fikk var veldig varierte slik at øktene aldri ble rutinepreget, noe som var veldig viktig for meg.

Jeg fikk under hele perioden tett oppfølging og fikk raske svar dersom jeg lurte på noe.

Når det nærmet seg løpet tok Kjetil kontakt pr telefon og ga meg gode råd ang løpsopplegg (noe som var gull verdt for meg!!!) og ikke minst med tanke på den mentale biten.

Løpsdagen kom og jeg fulgte Kjetils opplegg til punkt og prikke. Aldri har jeg vel løpt en 3000 m så jevnt og følt at jeg hadde såpass god kontroll hele veien. Fantastisk fornøyd.

Jeg har i tillegg gått ned noen kilo, noe som vel ikke er et minus :-) Jeg har også mye større motivasjon til å løpe mer enn tidligere og kommer til å ta med meg lærdommen jeg har fått videre.

UTROLIG fornøyd med Kjetil og anbefaler han på det sterkeste!! Han var merkbart engasjert i hvordan jeg gjorde det, noe som var en ekstra stor motivasjon underveis i opplegget. Spesielt i de øktene hvor det gikk litt tungt.

Gry Pladsen (40)
Gry Pladsen (40)
Student, Lærer

Jeg har nå hatt Kjetil som personlig løpetrener i 5 måneder, og vet med sikkerhet at dette er noe jeg kunne tenke meg å fortsette med.
Jeg er vel det en kan kalle en supermosjonist, som løper 4-5 dager i uken og trener styrke 2-3 dager og Kjetil’s opplegg har vært midt i blinken for meg.
Treningsopplegget er strukturert, men samtidig svært fleksibel og tilpasset mitt aktivitetsnivå og dagligliv.
Jeg ser at det gir resultater, og tidene mine forbedres sakte men sikkert på alle distanser.
Oppfølgingen er også veldig god, og har du et spørsmål eller noe på hjertet, svarer Kjetil så raskt han kan.
Han ofrer det lille ekstra som inspirerer, gir treningslyst og treningsglede og jeg kan virkelig anbefale Kjetil som trener,
uansett hvilket nivå man måtte være på. Kjetil har kunnskapen og erfaringen som gjør meg trygg på at
treningsopplegget vil gi resultater på sikt.

Wenche Iversen (46)
Wenche Iversen (46)
Tolk

Før jeg fikk kontakt med Kjetil Foss Angeltvedt på webcoaching var jeg begynt å jogge for å få bedre kondisjon. Jeg hadde i mitt overmot sågar meldt meg på et halvmaraton. Etterhvert som datoen for dette løpet nærmet seg forstod jeg at jeg trengte mer oppfølging og veiledning for å gjennomføre med æren noenlunde i behold. Jeg hadde allerede vært gjennom en livsstilsendring, kostholdsveiledning, trening på treningssenter inkl. PT timer, så jeg hadde lært en del av uttrykkene som brukes rundt trening, men jeg følte at jeg trengte noe mer. Jeg så på disse som løp elegant langs landeveien km etter km, og tenkte det måtte være et triks de hadde lært som jeg ikke hadde fått med meg, for jeg orket ikke løpe mer enn et par km sammenhengende. Treningen som Kjetil FA la opp for meg startet en ny epoke i livet mitt med effektiv og målrettet trening. Plutselig så jeg fremgang, jeg følte mestring, og jeg ble bedre kjent med kroppens signaler. Takk Kjetil, for støtte, oppmuntring, veiledning og gode råd. Jeg har innført en ny tidsregning: før og etter Kjetil - forkortet f.K og e.K. I mitt aktive liv f.K ble det mye lapskaustrening og lite fremgang. Mens i tiden som nå har gått, e.K setter jeg nye personlige rekorder, og jeg gjennomførte mitt første halvmaraton! Det blir ikke mitt siste!

Mette Ottesen Bergh (36)
Mette Ottesen Bergh (36)
Jurist

Jeg tok kontakt med Kjetil fordi jeg hadde stagnert i treningen og resultatene uteble.

På mitt første løp etter bare noen måneder perset jeg med god margin på halvmaraton, og jeg vet at det var takket være Kjetil sitt treningsopplegg.

Jeg har blitt mer utholdende og sterkere under de 8 månedene vi har samarbeidet.

Kjetil er svært kunnskapsrik, grundig og har et, ikke minst, stort personlig engasjement. Det er ikke vanskelig å merke at han brenner for det han gjør.

Jeg kan anbefale Kjetil på det varmeste, uavhengig av utgangspunkt

Magnus Bergh (38)
Magnus Bergh (38)
Finans/Buisness

Jeg hadde Kjetil som coach i 6 måneder fra april til oktober 2016. Kort oppsummert; Det var et strålende samarbeid.
Jeg tok kontakt med Kjetil fordi jeg trengte motivasjon til å sette treningen i system.
Hovedmål var å forbedre løpingen, men jeg hadde også lyst til å effektivisere styrketreningen.
Kjetil hjalp meg med systematiseringen, men viktigst av alt, han gav meg et skikkelig motivasjonskick. Hvordan klarte han det? Kjetil er ikke bare en personlig trener med stor faglig kompetanse, men han oppleves også som en treningskompis som virkelig brenner for akkurat deg og dine mål.
Jeg er godt voksen og har trent i mange år. Etter kun 6 måneders samarbeid (inkl. enkelte perioder med alternativ trening pga skade), perset jeg solid på 10 km. I tillegg ble jeg mye sterkere og lærte masse om trening.
Jeg kan på det varmeste anbefale Kjetil til andre som ønsker en energisk, solid, personlig og kunnskapsrik PT til å få fart på treningen sin.

Håkon (22)
Håkon (22)
Militæret

"Jeg har hatt et samarbeid med Kjetil i et halvt år nå, et samarbeid som jeg har vært svært fornøyd med. Under perioden med Kjetil som trener har jeg gjennomført 2 maraton (noe jeg aldri har gjort før) samt perset på 3000 m og en rekke andre kondisjonstester. Jeg har ikke bare blitt i bedre løpeform, men har også opparbeidet meg mye ny og god kunnskap i perioden. Kjetil setter ikke bare opp et program som man skal følge, men forklarer også hvorfor øktene er som de er og tilpasser hele tiden programmet etter mine behov og min hverdag. Jeg vil si at Kjetil sin sterkeste side som trener er hans oppfølging, kundeservice og at han virkelig brenner for faget. Han har alltid vært tilgjengelig på kort varsel dersom jeg har spørsmål og gjør endringer på programmet på kort varsel når jeg har behov for det. Jeg gleder meg til videre samarbeid med Kjetil i 2017 samt mange nye perser.»

Kvinne (28)
Kvinne (28)
Opptak til befalstudanning

12 uker før Forsvarets Opptak og Seleksjon, blir jeg gjort klar over at jeg kan søke på en befalsutdanning Forsvaret, uten å ha gått førstegangstjenesten først. Jeg blir helt forelska; det er noe av det råeste jeg har hørt om - jeg MÅ være med. Problemet var bare at jeg hadde tilbragt de to foregående år på sofaen med lollipop-is og ostepop. Jeg fikk heldigvis fort kontakt med Kjetil og fikk kommet meg igang med treningen. Det har vært helt konge, og all hjelp og støtte fra Kjetil har vært uvurderlig! På 11 uker reduserte jeg tiden på trekilometeren med 8 minutter, og var farlig nært minstekravet. Jeg fikk gitt alt jeg hadde og har hatt mange personlig seire underveis, deriblant at jeg i det hele tatt turte å stille (takket være ukjent antall pep-talks fra Kjetil!), at jeg ikke reiste hjem første dagen etter å ha psyka med selv helt ned (da sniker man seg ut av basen og ringer Kjetil klokka halv tolv på natta!) og jeg gjennomførte løpetesten og hadde en utrolig fin opplevelse - tross i at det bare nesten gikk. Det ble for kort tid å trene seg opp på, men vi kom grådig nærme. Og det har vært så gøy, så lærerikt, og jeg er i så utrolig mye bedre form nå, fysisk og mentalt Kjetil er en utrolig empatisk fyr, han er så utrolig engasjert i det han holder på med og det er så smittsomt! Tusen takk for alt du har gjort, du er helt fantastisk!

Martin (24)
Martin (24)
Sykepleier og militæret

"Kjetil tilbyr hele pakken for prisen av bare halvparten. Jeg har opplevd meget god kundeservice og at han alltid er tilgjengelig, til og med mer enn meg selv. Det er tydelig at han bruker mer tid på kundene sine enn han må og det gjenspeiles i et utrolig godt samarbeid.

Mitt mål med denne perioden dreide seg i stor grad om å kunne løpe smertefritt. For min egen del var det ikke like viktig å sette en ny pers eller lignende. Under coaching av denne mannen har jeg ikke bare klart å løpe over flere måneder uten smerter, men også betraktelig økt min utholdenhet og kunnskap om denne type trening samt teknikk. Det gir meg et helt annet utgangspunkt når jeg nå skal stå alene.

Han er også en coach med et bredt spekter av kunnskap som kan tilpasse treningen uavhengig av hva slags idrett, trening eller situasjon du måtte befinne deg i. Hvis du velger å ta kontakt med Kjetil kommer han med mine sterkeste anbefalinger"